geirhermansen.no

Geir Hermansens bilder

Om Geir Hermansen

Velkommen til mitt fotogalleri, her inne vil jeg dele en del av mine bilder. Alle mine bilder kan kjøpes, så ønsker du å kjøpe noen av mine bilder er det bare å ta kontakt med meg. Jeg er enklest å få kontakt med på e-post bilder@mittdomene der mittdomene=geirhermansen.no eller via kontaktskjema du finner nederst på denne siden.

Ingen av bildene du finner her inne kan brukes uten min godkjenning.

Ønsker du å lese litt om meg, kan du gjøre det på min blogg

Fotografering. 

Min interresse for fotografering startet nok når jeg fikk mitt første digitale kompaktkamera tidlig på 2000-tallet. Det var et Olympus ultrazoomkamera jeg hadde i mange mange år. Når økonomien tillot det kjøpte jeg meg mitt første speilreflekskamera og siden da har det bare tatt helt av. Mitt første speilrefleks var et Canon EOS 400d, jeg har også hatt Canon EOS 50d, Canon EOS 7d og nå har jeg igjen bare et Canon EOS 5d mk III. Jeg har også skaffet meg et speilløst kamera, og valget falt naturlig på Olympus. Første jeg skaffet meg var en Olympus OM-D E-M5, som senere ble oppgradert til Olympus OM-D E-M1. 

Alt innen foto jeg driver med kan relateres til naturen, og da gjerne ytterpunktene i naturen. Så du finner meg rett som det er fremfor et mikroskop innendørs der jeg fotograferer alger, eller ute i naturen der jeg fotograferer små insekter med forstørrelser opp til 5x. Når høsten og mørket kommer retter jeg blikket mot himmelen og jakter kometer, galakser eller stjernetåker med vanlig fotoutstyr. 

Siden både astrofoto og makrofoto stort sett bare krever riktig utstyr, så må jeg drive med litt som utfordrer meg kreativt. Da tusler jeg rundt i skogen eller langs kysten på jakt etter det perfekte lyset og det gode bilde. Ikke så ofte jeg lykkes, men det skjer jo en gang i mellom.